Advertisement

Adrian Enache Si Iuliana Marciuc - Adrian Enache, Iuliana Marciuc și David, când era mic ... / „am fost confundat cu george clooney, am dat şi autografe în numele lui.

Adrian Enache Si Iuliana Marciuc - Adrian Enache, Iuliana Marciuc și David, când era mic ... / „am fost confundat cu george clooney, am dat şi autografe în numele lui.. Au un copil impreuna, asta e tot ce ii leaga. Iubirea dintre adrian enache și iuliana marciu a fost una greu încercată, dar cea mai frumoasă răsplată a răbdării este fiul lor, david mihnea. Planuiau chiar si o nunta, anul acesta, dar se pare ca norocul nu e de partea lor. Iar iuliana ar fi cu el, a dezvăluit mama ei. Cel putin asa sustin surse apropiate celor doi, care au declarat pentru ziarul ring :

Pe o reţea de socializare au apărut şi fotografii cu iuliana şi adrian împreună. Vedeta tvr a vorbit despre carieră, dar și despre relația sa cu celebrul adrian enache. Iar iuliana ar fi cu el, a dezvăluit mama ei. De revelion, iuliana marciuc il va urma pe adrian enache la brasov, acolo unde artistul are programate cateva concerte. Adrian enache a avut parte de o ditamai surpriza miercuri la happy hour.

Iuliana Marciuc şi Adrian Enache se împacă miercuri ...
Iuliana Marciuc şi Adrian Enache se împacă miercuri ... from mediacdn.libertatea.ro
Nu știu cine sunt acei mulți care ne dădeau puține șanse pentru că. Împreună de peste 25 de ani, iuliana marciuc a acordat un interviu în exclusivitate pentru viva! Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul. Cel putin asa sustin surse apropiate celor doi, care au declarat pentru ziarul ring : Iubirea dintre adrian enache și iuliana marciu a fost una greu încercată, dar cea mai frumoasă răsplată a răbdării este fiul lor, david mihnea. „am fost confundat cu george clooney, am dat şi autografe în numele lui. Vedeta tvr a vorbit despre carieră, dar și despre relația sa cu celebrul adrian enache. Au un copil impreuna, asta e tot ce ii leaga.

Va divorta si va ramane cu iuliana.

Nedespărțiți de ani buni, iuliana marciuc și adrian enache nu prea apar împreună în public. Însă adrian enache şi iuliana marciuc par mai fericiţi ca niciodată, chiar şi la întoarcerea în ţară. De revelion, iuliana marciuc il va urma pe adrian enache la brasov, acolo unde artistul are programate cateva concerte. Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul. Povestea de dragoste dintre iuliana marciuc si cantaretul adrian enache continua sa faca valuri, scrie ioana iliescu in cotidianul atac. „am fost confundat cu george clooney, am dat şi autografe în numele lui. Iuliana marciuc a hotărât să împărtășească detalii despre viața sa. In aceste zile, adrian enache cauta o casa in care se se mute impreuna cu iubita vietii lui si cu copilul lor. Iuliana marciuc a oferit un interviu pentru ziarul ring, în cadrul căreia a vorbit mai deschis ca niciodată despre relaţia ei cu. Vedeta tvr a vorbit despre carieră, dar și despre relația sa cu celebrul adrian enache. Adrian enache si iuliana marciuc nu mai formeaza un cuplu, se vorbeste aiurea. Prima declaratie a biancai dragusanu, despre escapada de la paris! Apropiati din anturajul cuplului au declarat ca ã¢â‚¬å¾iuliana e din ce in ce mai nefericita.

Împreună de peste 25 de ani, iuliana marciuc a acordat un interviu în exclusivitate pentru viva! De revelion, iuliana marciuc il va urma pe adrian enache la brasov, acolo unde artistul are programate cateva concerte. „am fost confundat cu george clooney, am dat şi autografe în numele lui. Prezentatoarea a dat totul din casă: Vedeta tvr a vorbit despre carieră, dar și despre relația sa cu celebrul adrian enache.

Proba de divort! Iuliana Marciuc, sarutata pe gat de o ...
Proba de divort! Iuliana Marciuc, sarutata pe gat de o ... from cdn.knd.ro
Adrian enache si iuliana marciuc nu mai formeaza un cuplu, se vorbeste aiurea. În prezent, cei doi se sunt mai fericiţi ca niciodată. Apropiati din anturajul cuplului au declarat ca ã¢â‚¬å¾iuliana e din ce in ce mai nefericita. Va divorta si va ramane cu iuliana. Prezentatoarea a dat totul din casă: Cel putin asa sustin surse apropiate celor doi, care au declarat pentru ziarul ring : Pe atunci, acesta era căsătorit cu corina, mama fetei sale, diana. Iuliana marciuc a oferit un interviu pentru ziarul ring, în cadrul căreia a vorbit mai deschis ca niciodată despre relaţia ei cu.

Adrian enache si iuliana marciuc nu mai formeaza un cuplu, se vorbeste aiurea.

Iuliana marciuc a hotărât să împărtășească detalii despre viața sa. Povestea lor a inceput de mult. Va divorta si va ramane cu iuliana. Iar iuliana ar fi cu el, a dezvăluit mama ei. Pe atunci, acesta era căsătorit cu corina, mama fetei sale, diana. Povestea de dragoste dintre iuliana marciuc si cantaretul adrian enache continua sa faca valuri, scrie ioana iliescu in cotidianul atac. „nu am mai discutat despre căsătorie povestea de dragoste dintre adrian enache și iuliana marciuc este una din cele mai spectaculoase din showbizul românesc. De revelion, iuliana marciuc il va urma pe adrian enache la brasov, acolo unde artistul are programate cateva concerte. Însă adrian enache şi iuliana marciuc par mai fericiţi ca niciodată, chiar şi la întoarcerea în ţară. Adrian enache si iuliana marciuc sînt împreunã de 14 ani. Prima declaratie a biancai dragusanu, despre escapada de la paris! Nu știu cine sunt acei mulți care ne dădeau puține șanse pentru că. Adrian enache a avut parte de o ditamai surpriza miercuri la happy hour.

Stirea a fost confirmata de iuliana marciuc la emisiunea happy hour de la pro tv. Va divorta si va ramane cu iuliana. Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul. Pe o reţea de socializare au apărut şi fotografii cu iuliana şi adrian împreună. Pe atunci, acesta era căsătorit cu corina, mama fetei sale, diana.

Adrian Enache şi Iuliana Marciuc serbează un an de la ...
Adrian Enache şi Iuliana Marciuc serbează un an de la ... from static4.libertatea.ro
Prima declaratie a biancai dragusanu, despre escapada de la paris! Cel putin asa sustin surse apropiate celor doi, care au declarat pentru ziarul ring : De revelion, iuliana marciuc il va urma pe adrian enache la brasov, acolo unde artistul are programate cateva concerte. Va divorta si va ramane cu iuliana. Adrian enache și iuliana marciuc, drumuri diferite! „am fost confundat cu george clooney, am dat şi autografe în numele lui. Planuiau chiar si o nunta, anul acesta, dar se pare ca norocul nu e de partea lor. Iar iuliana ar fi cu el, a dezvăluit mama ei.

Va divorta si va ramane cu iuliana.

Vedeta tvr a vorbit despre carieră, dar și despre relația sa cu celebrul adrian enache. Va divorta si va ramane cu iuliana. Povestea de dragoste dintre iuliana marciuc si cantaretul adrian enache continua sa faca valuri, scrie ioana iliescu in cotidianul atac. Cel putin asa sustin surse apropiate celor doi, care au declarat pentru ziarul ring : „am fost confundat cu george clooney, am dat şi autografe în numele lui. Prima declaratie a biancai dragusanu, despre escapada de la paris! Stirea a fost confirmata de iuliana marciuc la emisiunea happy hour de la pro tv. De revelion, iuliana marciuc il va urma pe adrian enache la brasov, acolo unde artistul are programate cateva concerte. Adrian enache a avut parte de o ditamai surpriza miercuri la happy hour. Planuiau chiar si o nunta, anul acesta, dar se pare ca norocul nu e de partea lor. Nu știu cine sunt acei mulți care ne dădeau puține șanse pentru că. Iar iuliana ar fi cu el, a dezvăluit mama ei. Au un copil impreuna, asta e tot ce ii leaga.

Împreună de peste 25 de ani, iuliana marciuc a acordat un interviu în exclusivitate pentru viva! adrian enache. Adrian enache și iuliana marciuc, drumuri diferite!

Posting Komentar

0 Komentar